Hollande, ofroj vend pune babysitter/ Au pair

Jetojm ne nje qytet ne jug te Hollandes ne nje shtepi prej 200m2 dhe kemi nevoje per nje babysitter, duke u nisur nga 8 janari 2012, per nje vit. Ne familje jemi gruaja shqiptare burri hollandez dhe dy femijet tane, nje djale 2 vjec dhe nje bebe qe do te lindi ne nentor.
Personi qe do te perzgjedhim duhet te jete i dashur me femijet, i komunikueshem po dhe diskret ne te njejten kohe, te marri iniciative dhe te adaptohet lehte.
Mosha mund te jete midis 18-55vjec.
Kusht kryesor eshte qe personi te kete leje qendrimi per vendet e EU per te pakten 1 vite.
Ne ofrojm:
– Bileten e udhetimit per vajtje dhe ardhje. 4 jave pushime ne vite.
– Nje dhome prej 25m2 me te tera pajisjet, TV, Kompjuter me internet, guzhine te vogel me frigorifer, ngrohje etc
– Te tera shpenzimet si ushqimi, elektriciteti, interneti etj jane te paguara nga familja.
– Pagese 400

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.