Gjermani, ofroj vend pune Specializime Mjekesie ne Gjermani

Kekohen student ose te sapo dilplomuar ne mjekesi me qellim specializimi ne spitalet me te mira universitare ne gjermani.
Specializanteve ju ofrohen:
•Kushte te pershtatshme pune ne spitale universitare gjermane
•Pagese te kenaqeshme te standarteve gjermane
•Mundesi te shkelqyera per karriere
•Mbeshtetje te plote qe nga njohurite e gjuhes gjermane deri ne prezantimin ne pavjonin, spitalin e parapelqyer prej jush
•Finalizim i shpejte i procesit (i ndihmuar me angazhimin tuaj),
max 6 deri 8 muaj
•Ndermjetesimi dhe informacionet perkatese gratis.
Adresa.
Germanlingua Rruga Emin Duraku,prane Stadiumit Dinamo,
perballe Hotel Broadway
Telefononi per info te metejshme ora 11.00 deri 17.00
Ju mirepresim.
Tel. : 2244515
Cel. : 069 34 56 803

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.