Gjermani, ofroj vend pune mjeke,infermier

Ofrohen vende pune per mjeke, specializim mjekesor ne te gjitha fushat.
Ne Gjermani;Angli .
Kontrata e punes par te gjithe kohen e specializimit.
Aplikimet vetem me E-Mail
Do te njoftohen vetem aplikantet e perzgjedhur
Ju lutemi ,bashkengjisni nje CV me Foto.

Ky zë u postua te Uncategorized dhe u etiketua si , , , , , . Faqeruani permalidhjen.