ASHP ofron Kurse Profesionale dhe Punesim

QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL ASHP(AGJENSIA SHQIPTARE E PUNESIMIT)ka filluar regjistrimet në Kurset Profesionale 6 dhe 9 mujore.(Ata qe regjistrohen brenda dt. 25 Gusht përfitojne 20% ulje)

– Guzhinier / Pastiçer
– Teknik Kompjuteri / Celular / TV / Video / Art Dekorativ / Lyerje-Gips
– Menaxher Marketingu/ Elektroaut /Xhenerik / Elektriçist / Hidraulik
-Parukeri & Estetike / Fotografi/ Rrobaqepësi / Modeling /

Grupet janë në një numër të kufizuar Kursantësh. Kurset fillojnë më 15 Shtator.
Të gjithë kursantëve Agjencia Shqiptare e Punësimit në përfundim të kursit ju siguron punë!

NXITONI!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.