Agjent i/e shitjes

TOMP labs (Technology of Micro Processing Labs)

Departamenti: Shitje dhe Marketing

Kërkojmë punëtorë/e të profesionit: Agjent i Shitjes (Agjente e Shitjes) qe do vizitojë klientet potencial në tregun e Shqipris.

Përshkrimi i punës:

-Thjeshtë me dit me shit

Te Interesuarit mund te na dergojnë CV’n e tyre në emaill.

Informatat:

Official Website:

www.tomplabs.com

Official Social Website Link:

www.facebook.com/tomplabs.com

Email : [email protected]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.