AGJENCIA SHQIPTARE E PUNESIMIT

ASHP ofron vend pune ne pozicionin Asistente Zyre.

Aplikantja duhet te plotesoje kriteret e meposhtme:

1.Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik
2.Te dije shume mire anglisht
3.Te perdore shume mire paketen Office
4.Te dije Financen 5
5.Te jete e komunikueshme dhe e perkushtuar ne pune

Te interesuarat mund te dergojne CV-ne ne adresen
[email protected] ose te kontaktojne ne nr. e telefonit
0696230085

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.