Search Results for: shkoder

Shkoder, ofrohet telework Puno nga Shtepia

http://p a y f u n d a.biz/refer/?share=alfonsl1 Kliko linkun e mesiperm ose kopjo ” ” ne browser dhe hap nje llogari falas duke sjellur sa me shum vizitor do fitoni sa me shum . Ju fitoni 5$ per vizitor. … Me shume

Shkoder, ofrohet telework Puno nga Shtepia

http://p a y f u n d a.biz/refer/?share=alfonsl1 Kliko linkun e mesiperm ose kopjo ” ” ne browser dhe hap nje llogari falas duke sjellur sa me shum vizitor do fitoni sa me shum . Ju fitoni 5$ per vizitor. … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Parukiere

Ofroj vend pune parukiere. Të ketë eksperiencë pune ne te gjithe profilet e parukerise dhe të jete aktive dhe e komunikueshme me klientin! Për informacione të metejshme na kontaktoni ne 069 73 71 406 ose ne adresen mbrapa Radio Shkodres … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Parukiere

Ofroj vend pune parukiere. Të ketë eksperiencë pune ne te gjithe profilet e parukerise dhe të jete aktive dhe e komunikueshme me klientin! Për informacione të metejshme na kontaktoni ne 069 73 71 406 ose ne adresen mbrapa Radio Shkodres … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Agjent Shitje

Partner-Ballkanik “Amita” kërkon Agjent Shitje Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje për qytetin e Shkodrës 1. Promovon produktet e kompanisë dhe kryen … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Agjent Shitje

Partner-Ballkanik “Amita” kërkon Agjent Shitje Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje për qytetin e Shkodrës 1. Promovon produktet e kompanisë dhe kryen … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Agjent Shitje

Kompania Everest IE lider ne prodhim dhe shitje te ambalazheve plastike fleksibel dhe me distribucion te shtrire ne te gjithe vendin,kerkon nje agjent shietje per zonen e Shkodres.Kandidati duhet jete jo me i madh se mosha 35 vjec,te kete patente,preferohet … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Agjent Shitje

Kompania Everest IE lider ne prodhim dhe shitje te ambalazheve plastike fleksibel dhe me distribucion te shtrire ne te gjithe vendin,kerkon nje agjent shietje per zonen e Shkodres.Kandidati duhet jete jo me i madh se mosha 35 vjec,te kete patente,preferohet … Me shume

Shkoder Call Center

Kerkojme operator/e telemarketingu per projektet e reja ne gjuhen Italiane ne INBOUND dhe OUTBOUND. Ofrojme: page baze bonuse mbi performancen formim profesional teambuilding transport falas rritje ne karriere Te interesuarit mund te paraqiten cdo dite prane zyrave tona ne adresen: … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Distributor (Agjent Shitjeje)

Kompania AMK Distribution kerkon te punesoje distributor per zone e veriut. Kandidati te pakten duhet te kete 3 vjet eksperience ne kete fushe. Te kete patente te klasit B si dhe aftesi te mira komunikues. Preferohet nga mosha 20-30 vjec. … Me shume

Shkoder Call Center

XL World kerkon per punesim direkt,operatore telemarketingu me nivel te mire te gjuhes Italiane,per projektet e reja ne INBOUND dhe OUTBOUND. Telefononi tani ne +355694080477 ose paraqituni prane zyrave tona ne adresen: XL World Shkoder L”Vasil Shanto” Rr”Kujtim Dracini” 05

ShKODER-LEZHE-LAC, kerkohet PERFAQSUES TREGETAR

TOTO’S CAFFE, Kompani Italo-Shqiptare e cila merret me perpunimin dhe shitjen e kafes ekspres prej 10 vjetesh, kerkon te vendose perfaqesues tregetar ekskluziv, per rrethet; Shkoder-Lezhe-Lac, Durres, Fier, Vlore, Tepelene-Gjirokaster, Burrel-Peshkopi,te cilet te plotesojne keto kritere: -Te jene nga mosha … Me shume

Shkoder XLWorld sta reclutando CONSULENTI DI MARKETING

Parli l`italiano? Vieni nella nostra squadra e guadagna 244 LEK/ora come consulenti di Marketing, per outbound e per nuovi pogetti in lingua italiana Chiama il 069 40 80 477 o invia il tuo CV all’indirizzo:[email protected] • Adresa: L.Vasil Shanto, Rr.Qemal … Me shume

Shkoder, Advantage MP cerca OPERATORI TELEFONICI per la campagna Vodafone

Advantage Marketing Partners Si ricercano OPERATORI TELEFONICI per la campagna outbound “Vodafone CASA” per la sede a SCUTARI (Shkoder). Si richiede: • Buona conoscenza della lingua italiana; • Grinta e positivita • Voglia di imparare • Serieta e impegno nel … Me shume

Shkoder XLWorld sta reclutando CONSULENTI DI MARKETING

Consulenti di Marketing Per outbound e per nuovi pogetti in lingua italiana Si richiede •Buona conoscenza della lingua italiana; Si assicura • stipendio medio 244 lekeora Chiama il 069 40 80 477 o invia il tuo CV all’indirizzo:[email protected] • Adresa: … Me shume

Shkoder, Advantage MP cerca OPERATORI TELEFONICI per la campagna Vodafone

Advantage Marketing Partners Si ricercano OPERATORI TELEFONICI per la campagna outbound “Vodafone CASA” per la sede a SCUTARI (Shkoder). Si richiede: • Buona conoscenza della lingua italiana; • Grinta e positivita • Voglia di imparare • Serieta e impegno nel … Me shume

Shkoder, Advantage MP cerca OPERATORI TELEFONICI per la campagna Vodafone

Advantage Marketing Partners Si ricercano OPERATORI TELEFONICI per la campagna outbound “Vodafone CASA” per la sede a SCUTARI (Shkoder). Si richiede: • Buona conoscenza della lingua italiana; • Grinta e positivita • Voglia di imparare • Serieta e impegno nel … Me shume

Shkoder, Advantage MP cerca OPERATORI TELEFONICI per la campagna Vodafone

Advantage Marketing Partners Si ricercano OPERATORI TELEFONICI per la campagna outbound “Vodafone CASA” per la sede a SCUTARI (Shkoder). Si richiede: • Buona conoscenza della lingua italiana; • Grinta e positivita • Voglia di imparare • Serieta e impegno nel … Me shume

Shkoder, Advantage MP cerca OPERATORI TELEFONICI per la campagna Vodafone

Advantage Marketing Partners Si ricercano OPERATORI TELEFONICI per la campagna outbound “Vodafone CASA” per la sede a SCUTARI (Shkoder). Si richiede: • Buona conoscenza della lingua italiana; • Grinta e positivita • Voglia di imparare • Serieta e impegno nel … Me shume

Shkoder, Advantage MP cerca OPERATORI TELEFONICI per la campagna Vodafone

Advantage Marketing Partners Si ricercano OPERATORI TELEFONICI per la campagna outbound “Vodafone CASA” per la sede a SCUTARI (Shkoder). Si richiede: • Buona conoscenza della lingua italiana; • Grinta e positivita • Voglia di imparare • Serieta e impegno nel … Me shume