Search Results for: prishtine

Prishtine, ofroj vend pune shitese

Pershendetje IGLA Sh.p.k me qender mëm ne Tirane, ofron vend pune per Shitese ne Piken e saje te re ne Prishtine (Kosove) Dyqani do te kete Duhan, Puro dhe akseror. Orari 8:00 – 20:00 per sezonin e Dimrit orari 8:00 … Me shume

Prishtine, PROFI CALL-AGENTS GESUCHT

Dann sind Sie bei uns Richtig… 400.-€ FIXUM+bis 700.-€ PROVISION+PRÄMIE+Max: 7,5st.Arbeitzeit incl.PausePROFI CALL-AGENTS GESUCHT Super bezahlung,400.-€ Festgehalt + 700.-€ Provision und Prämie + 7,5 st. Arbeitszeit Incl.Pause Ihre Aufgaben: In/Outbound für Umfrage, Direktmarketing und Betreuung/Service Ihr Profil: Charmant, Zielstrebig ,und … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Agronom/e

Kompania distributore e materialeve bujqesore Agrimatco Kosovo LLC me seli qëndrore në Lagjen Arberia 3 10000, Prishtinë shpall një vend vakant në pozicionin Full-Time Agronom/e. Kandidati për këte vend pune duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:· Të ketë përfunduar fakultetin … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Agronom/e

Kompania distributore e materialeve bujqesore Agrimatco Kosovo LLC me seli qëndrore në Lagjen Arberia 3 10000, Prishtinë shpall një vend vakant në pozicionin Full-Time Agronom/e. Kandidati për këte vend pune duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:· Të ketë përfunduar fakultetin … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Agronom/e

Kompania distributore e materialeve bujqesore Agrimatco Kosovo LLC me seli qëndrore në Lagjen Arberia 3 10000, Prishtinë shpall një vend vakant në pozicionin Full-Time Agronom/e. Kandidati për këte vend pune duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:· Të ketë përfunduar fakultetin … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Ekonomist/Kontabilist/Financier

Kompania distributore Agrimatco Kosovo LLC me seli qëndrore në Rr. Tringe Smajli, nr. 18 10000,Prishtinë shpall një vend vakant në pozicionin Full-Time Eknomist/e. Kandidati për këte vend pune duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme: ” Të ketë përfunduar fakultetin ekonomik. … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune part time operator

Verbal Contat Center, a new call center in Pristina, which is distinguished by a fresh and dynamic envoirement, select outbound operators in the German language Requirements: Good level of German Willingness to work in group Work experience It offers: Fixed … Me shume

operator Prishtine

Verbal Contat Center, a new call center in Pristina, which is distinguished by a fresh and dynamic envoirement, select outbound operators in the German language Requirements: Good level of German Willingness to work in group Work experience It offers: Fixed … Me shume

Kosove, kërkojmë koordinatorë në qytetet: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj.

Shtëpia Botuese Botart kërkon të punësojë koordinatorë me kohë të plotë dhe të pjesshme për promocionin dhe shpërndarjen e kartave Student Club në qytetet: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj. Përparësi kanë të gjithë ata që kanë mbaruar Fakultetin … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune punetore ne butik

Kerkoj 5 punetore per pune ne dyqane rrobash! Te interesuarat per punesim te dergojne CV-te (autobiografine) bashke me nje foto dhe nje nr kontakti ne [email protected]

Prishtine, ofroj vend pune Pedagoge

Pedagoge ne lendet: AnglishtKontabilitet AlphaArt DesignAuto CadElektrikeHidraulikeE cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per deget perkatese. – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – … Me shume

Prishtine,ofroj vend pune si Operational Manager

Tobacco Holdings Group shpk, kompani distribucioni ne fushen e cigareve, pijeve alkolike publikon oferten e radhes: Tobacco Holding Group Kerkon nje kandidat ambicioz dhe dinamik per vendin e punes si me poshte: Operatinal Manager Kandidati duhet te plotesoje keto kerkesa:· … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Call agent

Kërkohen të punësohen agjente telefonike (call agents) për ofrimin e shërbimit telefonik “Hotline” në Kosovë-Prishtinë. Kompania garanton standarde të larta profesionale, seriozitet dhe konfidencialitet. Pagesa e ofruar tejkalon standartet e tregut, duke ju ofruar një paketë shpërblimi tepër të volitshëm. … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Mesues

Kerkohen mesues per gjimnaz te specializuar ne lendet: – gjuhe shqipe – gjuhe angleze – gjuhe gjermane – gjuhe italiane – gjuhe frenge – histori – kimi Ju lutem dergoni CV tuaj (me foto)ne adresen [email protected];

Prishtine Shkolla Gjuhe te Huaja

Kerkohen mesues ne Shkollen jopublike te Gjuheve te Huaja ne : – matematike – gjuhe shqipe – gjuhe angleze – gjuhe frenge – gjuhe italiane – gjuhe gjermane – fizike – histori – gjeografi Kandidatet e interesuar ju lutem dergoni … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Branch Manager

Connext Sh.p.kBranch Manager Connext Sh.P.K (KOSOVO) is looking for someone interested in being the Branch Manager. The branch manager is in charge of a branch of a Connext Sh.P.K . The branch is usually located away from the main office(Kosovo). … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Agjent Shitjeje

Illyrians Shpk Kerkon te punesoje Agjent Shitjeje per prodhime ushqimore dhe alkolike.Aplikanti duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: 1. Eksperience pune minimumi 2 vjet ne pozicion te njejte; 2. Aftesi organizative te mira; 3. Aftesi te mira komunikimi; 4. I … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Field Service Engineer in Kosovo

” SWISSMED ” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on January 2008, as Exclusive Distributor of Roche Diagnostics products within Albanian territory and from June 2012, as Distributor of Roche Diagnostics products within Kosovo territory.” SWISSMED ” offices … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Banakiere dhe Krupiere

Kerkohet nje Banakiere dhe nje krupiere per te punuar ne nje Kazino ne Qytetin e Prishtines ,ne Kosove,me orar te plote,ku per vajzat nga Shqiperia sigurohet fjetja dhe ushqimi.Paga shume e kenaqshme.Per me shume Telefononi ne numrin e Kosoves;0038649150972 dhe … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Specialist Marketingu dhe Shitjesh

Kerkojme te rekrutojme Specialist Marketingu dhe Shitjesh Vendndodhja Kosove ( Prishtine)Detyrat dhe Përgjegjësitë Të menaxhojë me programe të caktuara të shitjes që ofrohen nga kompania. Të njohë dhe të komunikojë me segmentin përkatës të tregut . Të zhvillojë dhe të … Me shume