Përfundime Kërkimi për: praktike

Tirane, Ofrohet Praktike ne Studio Kontabiliteti

TAX.ORG.AL eshte nje komani qe ofron sherbime konsulence ne fushen e taksave dhe kontabilitetit. Per te gjithe te sapodiplomuarit, ofron mundesi praktike ne Kontabilitet dhe Konsulence fiskale , me praktika ne kompani dhe dokumentacion real, perfaqesim ne Institucionet Shteterore etj. … Me shume

Shqiperi, ofrohet vend praktike Specialist marketingu on-line – nga WorldPrelaunch

Pershkrimi i punes Specialist marketingu on-line – nga WorldPrelaunch Nese ju pelqejne surprizat rregjistrohuni (pa pagese)ne mundesine e meposhtme e cila e nis aktivitetin me 18 mars te ketij viti. Pasi te rregjistroheni,hyni here pas here ne llogarine tuaj per … Me shume

Tirane, ofrohet vend praktike Marketing

Pershendetje, brenda muajit Mars 2014 do te hapim nje kompani me aktivitet komercial online. Duke filluar nga Jan. 8, 2014 kerkoj 3 goca te reja, mundesisht me prirje marketingu (pa eksperience, jo per shitje) dhe pa angazhime shkollore, te cilat … Me shume

Kontabiliteti ne Praktike SEBASHKU me Financ 5 – 12.000 leke

OFERTAT DERI NE DT.14 DHJETOR 2013 PROGRAMET EKONOMIKE Financ 5 – 6.000 leke nga 7.500 leke Kontabiliteti Alpha – 8.000 leke nga 10.000 leke KONTABILITETI NE PRAKTIKE -9.000 leke nga 15.000 leke OFERTE SPECIALE: Kontabiliteti ne Praktike SEBASHKU me Financ … Me shume

Kontabiliteti ne praktike – 9.000 leke

OFERTAT DERI NE DT.14 DHJETOR 2013 PROGRAMET EKONOMIKE Financ 5 – 6.000 leke nga 7.500 leke Kontabiliteti Alpha – 8.000 leke nga 10.000 leke KONTABILITETI NE PRAKTIKE -9.000 leke nga 15.000 leke OFERTE SPECIALE: Kontabiliteti ne Praktike SEBASHKU me Financ … Me shume

Ofrojme Kurs Kontabiliteti ne Praktike + Finance 5 =10.000 leke (-50%)

OFERT SPECIALE Kontabiliteti ne Praktike + Finance 5 (-50%)- 10.000 leke nga 20000 leke Ne kurs perfshihen: – Financa 5 – Cfare eshte nje leter Dogane ? – Si plotesohet nje Fature TVSH ? – Si llogariten Sigurimet Shoqerore dhe … Me shume

Ofroj Praktike ne fushat Ekonomik, Juridik etj.

Njoftim i Ri!!!! Per te gjithe ato te rinj e te reja qe kerkojne te punojne dhe te kene eksperience ne fushat e poshteshenuara: – Marketing – Design – Maredhenieve me Publikun – Burimeve Njerezore – Mesimdhenie ne Gjuhet e … Me shume

Ofrohet Praktike ne fushen e Marketingut, Burimeve Njerezore, Maredhenie me Publikun, Meimdhenie etj.

Per te gjithe ato te rinj e te reja qe kerkojne te punojne dhe te kene eksperience ne fushat e poshteshenuara: – Marketing – Design – Maredhenie me Publikun – Burime Njerezore – Mesimdhenie ne Gjuhet e Huaja etj. Ju … Me shume

Tirane, ofroj vend praktike/intership pune ne Zyre Eksperti & Kontabel

Studio Eksperti & KontabilitetiALBANIAN TAX & CONSULTING Rregjistrimet perfundojne ne dt.4 Tetor 2013. Per te gjithe ata qe deshirojne te perballen me konkurencen dhe problemet ne tregun e punes, ne fushen e finances dhe kontabilitetit dhe ju nevojiten njohurite rreth … Me shume

Tirane, kerkohet vend praktike Stomatologe

Klinika Dentare Arbër Dent kërkon Asistante Stomatologe (femër), të jet e dimplomuar këtë vit. Adressa:Qëndër të Kamëz, Rr Berisha ( 50 metra nga rethrotullimi) Cel. : 0697250405 Shperndaje ne Facebook

Tirane, kerkohet vend praktike Stomatologe

Klinika Dentare Arbër Dent kërkon Asistante Stomatologe (femër), të jet e dimplomuar këtë vit. Adressa:Qëndër të Kamëz, Rr Berisha ( 50 metra nga rethrotullimi) Cel. : 0697250405 Shperndaje ne Facebook

Tirane, kerkohet vend praktike Stomatologe

Klinika Dentare Arbër Dent kërkon Asistante Stomatologe (femër), të jet e dimplomuar këtë vit. Adressa:Qëndër të Kamëz, Rr Berisha ( 50 metra nga rethrotullimi) Cel. : 0697250405 Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofrohet vend praktike Stomatolog

Klinika Dentare Arbër Dent kërkon Asistante Stomatologe (femër), të jet e dimplomuar këtë vit. I ofrojm Stomatologes mundesin te bëj praktikën 6 mujore per tu regjistruar te Urdhri i Mjekut dhe nga fillimi i Tetorit, do ti jepet përqindje nga … Me shume

Tirane, ofroj vend pune vend praktike Stomatolog

Kërkohet Asistante Stomatologe, e dimplomuar ketë vit. Cel. : 0697250404 Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofroj Praktike ne Studio Ligjore(Intership)

Studio Ligjore “Caushaj”ofron:Praktike Ligjore si me poshte vijon: *Pjesmarrje ne gjykime prane Gjykatave te Rrethit Gjyqesor, Gjykatave te Apelit dhe Gjykaten e Larte *Pergatitje e Padive, Kerkesave ne fazen e hetimit paraprak , gjykimit ose egzekutimit te vendimit; Pergatitje e … Me shume

Tirane, ofrohet vend praktike Accountant

ZIG Legal & Accounting është një studio profesionale qe ofronne sherbime legale dhe kontabel. ZIG Legal & Accounting mundeson nje Internship në pozicionin Accountant, me perspektiven për punësim në rast të një bashkëpunimi të suksesshëm. Internship Accountant Përgjegjësitë kryesore: • … Me shume

Praktike Juridike

LEDIO & STUDENTET ® PRAKTIKE JURIDIKE “Së bashku krijojmë eksperiencë” Praktikë juridike individuale për studentë dhe juristë të rinj Tiranë Adresa : Rr. Ferrit Xhajko (50m prane Tregut te Fruta Perimeve, te ish Uzina Dinamo), Email:[email protected]; Eshte i vetmi vend … Me shume

Tirane, ofroj vend pune vend praktike Graphic Design & PrePress

Pozicion ideal Internship per nje student te Arteve Grafike (te sapodiplomuar /ose ne prag te diplomimit) te interesuar ne perpunim grafik dhe artistik, perfshire PrePress.Internshipi konsiderohet nje proces para punesimi. Ai sherben te krijoje nje eksperience pune fillestare per studentet … Me shume

Tirane, kerkohet vend praktike MENAXHERE ZYRE

INTERSHIP MENAXHERE ZYRE – Te kete perfunduar arsimin e larte – Njohje e gjuhes angleze – Njohje e paketes Microsoft Office – Aftesi shume te mira komunikimi – Aftesi per te punuar ne grup -Te gjithe personat qe kane perfunduar … Me shume

Tirane, ofroj vend pune vend praktike Gazetare

Për të gjithë ata persona që kanë pasion gazetarine apo janë studentë dhe kërkojnë një eksperience më tepër në këtë fushë. Topnews.al ju a ofron këtë mundësi. Puna fillimisht do të jetë Vullnetare e më pas në bazë të performancës … Me shume