Search Results for: kosove

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Shqiperi, Kosove, kërkojmë të punësojmë Stewardesses

Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës

Vende Pune: Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës A je i interesuar të krijosh biznes për vetvetën dhe të zhvillosh arsimin jo-formal në Kosovë? A je arsimtar i aktrimit dhe dëshiron të kesh edhe një punë … Me shume

Full time teacher in Kosove

At International American Academy of Kosova shpk, our staff is dedicated to creating a school community where students are excited and committed to learning, feel safe in their learning environment, and are comfortable in the knowledge that every staff members … Me shume

CALL CENTER MANAGER ne KOSOVE

We’re seeking a German s peaking Call Center Manager for our Society in Pristina, Kosovo The position of Call Center Manager is responsible for the development, implementation, enhancement and support of call center systems, technologies and strategies. Duties and responsibilities … Me shume