Search Results for: jurist

Tirane, ofroj vend pune Jurist

Shoqeria “Hoxha Security” kerkon te punesoje Jurist/e me kohe te plote te cilet duhet te kene njohuri juridike, te jene njohes te Prokurimit Elektronik te kene punuar me pare me Prokurimin Elektronik dhe me pervoje pune mbi 2 vjecare. Te … Me shume

FIRMA SALILLARI SH.P.K KERKON TE PUNESOJE JURIST

FIRMA SALILLARI SH.P.K KERKON TE PUNESOJE JURIST – Mosha mbi 30 vjeç – Te kete eksperience pune me Kontrata dhe Dokumenta Tenderi ne Ndertim – Te njohe gjuhen angleze (njohja e nje gjuhe tjeter eshte e favorshme) – Te njohe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Jurist

Kompania “Unipress shpk” që realizon: Gazeta Shekulli, Gazeta Sporti Shqiptar, Botimet Max, Revista “Bota Në Vitin 2014“ kerkon Jurist. Juristi i shoqerise kryen trajtimin dhe zgjidhjen nga ana juridike e te gjitha ceshtjeve te cilat nuk mund te trajtohen nga … Me shume

Tirane, ofroj vend pune vend praktike Jurist/avokat

Ofroj konsulence mbi praktiken juridike civile/tregtare/administrative per te sapo diplomuarit ne drejtesi Bachelor ose Master. Praktika ofrohet 3 here ne jave per nje muaj rresht, ose sipas kerkeses se praktikantit. Cel. : 0672942337

Tirane, ofroj vend pune vend praktike Jurist/avokat

Ofroj konsulence mbi praktiken juridike civile/tregtare/administrative per te sapo diplomuarit ne drejtesi Bachelor ose Master. Praktika ofrohet 3 here ne jave per nje muaj rresht, ose sipas kerkeses se praktikantit. Cel. : 0672942337

Kerkoj pune Jurist/avokat

Prsh, jam jurist/avokat me experience ne fushen civile, tregtare, marredhenieve te punes, administrative, gjyqesore dhe kerkoj pune,. 0692088323

Jurist praktikant avokat

Studio Ligjore Italiane me seli ne Tirane, kerkon jurist per praktiken e avokatise. Dergoni C.V. ne adresen e.mailit: [email protected]

Ofrojme Vend Pune per Jurist

Kerkojme nje Jurist i cili te kete njohuri te mira ne te Drejten Tregetare, dhe te kete nje eksperience te provuar pune, 3-5 vjet. Te kete: – Te kete njohuri te thelluara ne Te Drejten Tregetare ( eshte Bonus nese … Me shume

kerkohet juriste

Kerkohet: Juriste Asistente Juriste Praktisiene Financiere/Kontabiliste si edhe Inxhiniere Ndertimi, Miniere, Elektrike, etj., Asistente Zyre Te dhenat baze: – Arsimi:I Larte – Gjuhet e huaja : minimalisht Anglisht (nivel shume i mire i njohurive) – Njohurite e programeve kompjuterike – … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Jurist(e)

Egj-Consulting kerkon te punesoje:JURIST(E) Detyra dhe përgjegjësi:- Ndjekja e zbatueshmerisese legjislacionit fiskal dhe doganor si dhe zgjidhja e problemeve konkrete ne keto fusha.- Hartimi dhe negocimi i kontratave te ndryshme (shitjeje, sherbimi, pune etj…)- Ndjekja e zbatueshmerise se ligjit: “Per … Me shume

Tirane, ofroj vend pune jurist me experience pune

SHKV kerkon jurist (djale) me experience pune te pakten dy vjet, kryesisht ne fushen administrative, te perdore mire kompjuterin dhe mundesisht te kete leje drejtimi makine. Te interesuarit te kontaktojne 0682000233

kerkoj pune si jurist

pershendetje, kerkoj te punesohe ne pozicionin e juristit prane nje kompanie, po ashtu i interesuar do te isha edhe lidhur me ndonje bashkepunim te mundshem me ndonje zyre/studio juridike. kontakt: 066700101.

kerkoj pune si jurist

pershendetje, kerkoj te punesohem ne pozicionin e juristit ne kompani apo zyre avokatie.

Tirane, ofroj vend pune Jurist/e

Duraj Law Firm është zyrë avokatie, e cila zhvillon aktivitetin e saj me vendosmëri duke ofruar zgjidhjet më të mira ligjore për klientët e saj. Për të aplikuar duhet të plotësoni kushtet e mëposhtme: Të jeni diplomuar për Drejtësi Të … Me shume

Jurist/e

Duraj Law Firm është zyrë avokatie, e cila zhvillon aktivitetin e saj me vendosmëri duke ofruar zgjidhjet më të mira ligjore për klientët e saj. Për të aplikuar duhet të plotësoni kushtet e mëposhtme: Të jeni diplomuar për Drejtësi Të … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Jurist/e

Ofrohet vend pune per Jurist/e, me orar te plote, sigurime. Dergoni CV-ne ne adresen [email protected] Per kontakt: Cel: 0697498599 Cel. : 0697498599

Jurist

Jurist,Administrator

-JURIST -

kerkoj pune si jurist full/part -time

Tirane, ofrohen vend pune dhe praktike per Juriste&Asistente, etj.

[/b]Kerkohen: 1- Juriste&Asistente me kohe te plote, 2- Prakticiene me mundesime zhvillimi dhe punesimi ne vazhdim per fusha:[*]te biznesit, [*]turizmit/hotelerise/kuzhines, [*]roadio/televizionit/prezantimit, [*]marketingut/reklamimeve/modelimit,[*]dizenjimit/websiteve/programimit[*]menaxhimit/administrimit, [*]marredhenieve me publikun dhe klientin[*]juridikut[*]kontabilitetit ne ambjente pune mjaft komode, dhe me mundesime trajnimesh apo zhivillimi brenda dhe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Juriste ose Ekonomiste

Kerkojm te punesojm nje Juriste ose Ekonomiste part time Per me shume Email:[email protected] Tel. : 0680000000 Cel. : 0680000000