Search Results for: infermiere

Punesim per infermieret ne Gjermani

“DEUTSCHKURS” ofron mundësi punësimi per te gjithë infermierët shqiptarë duke iu ndihmuar qe nga dokumentacioni e deri tek akomodimi ne Gjermani. Zyrat tona gjinden ne Prishtinë,Gjilan poashtu dhe ne Tiranë. Per me shume info na kontaktoni ne numrat e telefonit: … Me shume

Punesim per infermieret ne Gjermani

“DEUTSCHKURS” ofron mundësi punësimi per te gjithë infermierët shqiptarë duke iu ndihmuar qe nga dokumentacioni e deri tek akomodimi ne Gjermani. Zyrat tona gjinden ne Prishtinë,Gjilan poashtu dhe ne Tiranë.

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Kerkohen sa me shpejt disa dado bebesh/femijesh dhe infermiere

Click here to view or download the file directly.

Tirane, ofroj vend pune Infermiere

Kerkojme te punesojme teknik audioprotezist qe te kene keto te dhena: – Te jene diplomuar per Infermieri – Te dine gjuhen: prioritet Italiane dhe Angleze – Femer – Mosha e preferuar: mbi 25 vjeç – Qyteti: Durres, Shkoder Te interesuarat … Me shume

Ofrohet vend pune infermiere

Kërkohet infermiere , të kete dimplome.eksperienca nuk eshte e domosdoshme,Kushtet e punes shume te mira ,kontrate para fillimit te punes. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen [email protected] . Vetem personat e perzgjedh do kontaktohen per interviste.

Tirane, ofroj vend pune Infermiere

Kerkohet infermire mbi moshen 30 vjec me pervoje pune te kujdeset per femije te moshes 0-3 vjec ne nje kopesht privat ju lutem dergoni CV ose numer telefoni dhe informacin per vendet e meparshem te punesimit ne [email protected]

Tirane, ofroj vend pune Infermiere

“Klinika Italiane” në Tiranë kërkon te punësojë Infermiere (Femër). Kualifikime/ Kërkesa: 1. Të ketë mbaruar studimet e larta ne degen e Infiermerise. 2. Të ketë eksperiencë pune. 3. Të ketë njohuri shumë të mira te gjuhës Italiane. 4. Të ketë … Me shume

Infermiere

Pershendetje!Jam nje vajze nga Kruja 23 vjece.Sapo mbarova masterin shkencor per Infermieri ne Tirane,kerkoj te punesohem ne ndonje spital ,ose ne ndonje pune tjeter part-time,ose full-time.Njoh shume mire gjuhen Italiane,mesatarisht ate Angleze,si dhe kam aftesi te mira kompjuterike.Kam punuar 1 … Me shume

Mundesojme punesim dhe specializim ne Gjermani per Mjeke, Infermiere, Specialist IT, dhe AU-PAIR

Per gjithe te interesuarit ! Qendra e Gjuheve te Huaja dhe Kompjuterit “CREATIVE CENTER ALBANIA” me NIPT: L11414023T, ne bashkepunim me institucionet perkatese ne Gjermani, ofron specializime dhe kontrata pune per: Mjeke ose Studente te sapodiplomuar ne mjeksi me qellim … Me shume

Gjermani, kerkohet Infermiere & Kujdestare

Punesim ne Gjermani per shtetas nga Shqiperia, Maqedonia & Mali i Zi Alba Punesim, eshte një agjenci punesimine standarteve me te larta. kerkon:Infermiere & Kujdestare per projektin e saj per t’i punesuar, ne disa nga spitalet me prestigjioze te Gjermanise.Aplikantet … Me shume

Gjermani, kerkohet Infermiere & Kujdestare

Vende pune me kontrate me Gjermanine Alba Punesim, me nr NIPT: L31609006M eshte një agjenci punesimie standarteve me te larta. kerkon:Infermiere & Kujdestare per projektin e saj per t’i punesuar, ne disa nga spitalet me prestigjioze te Gjermanise.Aplikantet duhet te … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume