Magazinier/e

Kompania “Patrik” sh.p.k me nje eksperience 14 vjecare ne fushen e prodhimit te kepuceve, kerkon te punesoje nje magazinier/e. Kriteret e domosdoshme: 1-Minimumi arsim i mesem 2-Me eksperience ne fusha te ngjashme 3-Mosha 24-35 Vjec 4-Te kete njohuri baze te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Web-Design

URGJENT ! Kerkohet nje punesoje me orar Full time ose Part time Web-Design.(femer) creation and maintenance of web pages Per permisimin dhe mirmbajtjen e faqes se internetit Kandidatet duhet te zotrojne shume mire gjuhen Angleze Personat e interesuar dhe qe … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”..• Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales Agent’s”(Female) “Marketing & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama).

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shitese

Kerkohet shitese per dyqan parfumerie ne Bllok. Mosha mbi 25 vjec. Te njohi programet baze te kompiuterit. gjuha angleze perben avantazh. Te jete korrekte dhe e sjelleshme. Paga mese e kenaqshme. Per me shume detaje personat e interesuar te kontaktojne … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Web-Design

URGJENT ! Kerkohet nje punesoje me orar Full time ose Part time Web-Design.(femer) creation and maintenance of web pages Per permisimin dhe mirmbajtjen e faqes se internetit Kandidatet duhet te zotrojne shume mire gjuhen Angleze Personat e interesuar dhe qe … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”..• Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales Agent’s”(Female) “Marketing & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama).

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shitese

Kerkohet shitese per dyqan parfumerie ne Bllok. Mosha mbi 25 vjec. Te njohi programet baze te kompiuterit. gjuha angleze perben avantazh. Te jete korrekte dhe e sjelleshme. Paga mese e kenaqshme. Per me shume detaje personat e interesuar te kontaktojne … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama).

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOTEL RECEPTIONIST” (F), NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Hotel Receptionist” … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.. • Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales Agent’s”(Female) “Marketing … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “BARTENDER’s & CHEF’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Bartender’s & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “FITNESS INSTRUCTOR’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Fitness Instructor’s” … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “LiFEGUARD’s & SECURiTY OFFiCER’s/BODYGUARD’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “LifeGuard’s & … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Female French speaking Area Sales Manager

THE COMPANY EUMirror is a new Albanian company born to producing and export of acrilic mirrors in global market. With european capital, tecnology and competences, EUMirror can employing, in optimal job conditions, some tens of people with many energy, strong … Me shume

EU Mirror is looking for a girl in the role of Spanish Speaking Area Manager

ESSENTIAL DUTIES AND RESPONSIBILITIES She will be responsible, in the Spanish market, for: – customer management (orders support, technical support), – finding new clients, – defining marketing strategy for Spanish area, – supporting the company’s business targets, – organizing and … Me shume

Ofrohet vend pune Arabic Speaking Sales Manager

ESSENTIAL DUTIES AND RESPONSIBILITIES He or she will be responsible, in the Arabic market, for: – customer management (orders support, technical support), – finding new clients, – defining marketing strategy for Arabic’s area, – supporting the company’s business targets, – … Me shume

Ofrohet pune German Sales Manager

ESSENTIAL DUTIES AND RESPONSIBILITIES She will be responsible, in the German market, for: – customer management (orders support, technical support), – finding new clients, – defining marketing strategy for German’s area, – supporting the company’s business targets, – organizing and … Me shume

Responsabile Sistemi IT (Rif. IT)

Pershkrimi i punes La posizione ricercata sarà responsabile dello sviluppo e mantenimento del sistema informatico sia hardware, sia software, aziendale. In particolare verticalizzerà, partendo da un open source, il gestionale aziendale, inclusa la programmazione della produzione, la raccolta dati dalla … Me shume